Roastbeef, grydestegt

Ingredienser:

  • 1 kg. Roastbeef
  • Margarine
  • 2 laurbærblade
  • Salt, peber

Tips:

Kernetemperaturen skal ligge på 50 - 55 grader.
Stege skal altid skæres ud i tynde skiver.

Tilbehør:

Afhængig om den skal bruges varm eller kold.
Kartofler med bearnaisesauce eller
rugbrød m. remulde og ristede løg.

Sådan gør du:

Brun margarinen i en passende stegegryde.
Læg laurbærbladene i.
Brun roastbeefen godt på alle sider, også enderne.
Hæld lidt vand ved, og krydr med salt og peber.
Lad det koge i knap 1/2 time.
Vend den efter 15 min. Tag gryden af, og lad roastbeefen trække i 1/2 time.
Stil den til afkøling, hvis den skal bruges som pålæg.

Tilbage til indholdsfortegnelse