Indholdsfortegnelse hovedretter
Andesteg
Benløse fugle
Blomkålsgratin
Boller i karry
Boller i selleri
Bortsch, Russisk rødbedesuppe
Brunkål
Bøf Stroganoff
Chow-Chow
Dyrekølle
Dyreryg
Fadkoteletter
Farsbrød med braseret hvidkål
Fennikelgratin
Frikadeller m. enebærsmag
Fiskefrikadeller
Fiskesuppe (torsk)
Forloren hare
Forloren skildpadde
Frikandeau
Fyldte peberfrugter
Grønsagssuppe
Gule ærter
Gullasch (flæskekød)
Hane i vin (Coq au vin)
Hvidkålsroulader
Indbagt mørbrad
Indbagt skinke
Irsk stuvning
Jordskokkegratin
Jægergryde
Koteletter i fad
Kylling med flødepasta
Kylling, grillet
Kylling, grydestegt
Kyllinge med gulerødder
Kylling med ingefær
Kåldolmer
Kål og fars
Lammeculotte
Lammefrikadeller
Lammekølle
Lasagne med lammefars
Millionbøf
Minestrone
Moussaka
Mørbradgryde
Mørbrad - indbagt
Nakkekam - kogt
Oksebryst m. rosinsauce
Omelet
Roastbeef, grydestegt
Sild, stegte
Skinke - indbagt
Skipperlabskovs
Svampegryde
Æbleflæsk
Æggekage

Tilbage til forord