Kylling med ingefær og koriander |
|
Ingredienser:
|
|
Tilbehør:Serveres med løse riseller brød. |
|
Sådan gør du:Parter kyllingen og rens den grundigt.Skræl løget og snit det i små stykker. Vask krydderurterne og bind dem til en buket med kødtråd. Stil ovnen på 200 grader. Smelt smørret i en stegepande, og tilsæt olivenolie, paprika, ingefær og friskkværnet peber. Vend kyllingestykkerne deri så de får krydderblandingen overalt, ca. 2 min. Hæld kyllingestykkerne i et ovnfast lågfad og tilsæt løg, bouillon og krydderurter. Stil lågfadet i den forvarmede ovn (200 grader) i ca. 50 minutter. Vend kyllingestykkerne et par gange. Tag krydderurterne op og og hak bladene fint og kom dem i igen. Tilsæt citronsaft, og lad det koge med de sidste 5 min. Hvis sovsen er blevet for tynd, kan den koges lidt ind. Tilbage til indholdsfortegnelse |