Kylling med ingefær og koriander

Ingredienser:

  • 1 kg kylling/lår
  • 1 stort løg
  • 1 bundt koriander
  • 1 bundt persille
  • 2 spsk. smør
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. paprika, sød
  • 2 tsk. ingefær
  • 1/4 l hønsebouillon
  • 2 tsk. citronsaft
  • Salt/friskkværnet peber

Tilbehør:

Serveres med løse ris
eller brød.

Sådan gør du:

Parter kyllingen og rens den grundigt.
Skræl løget og snit det i små stykker.
Vask krydderurterne og bind dem til en buket med kødtråd.
Stil ovnen på 200 grader.
Smelt smørret i en stegepande, og tilsæt olivenolie,
paprika, ingefær og friskkværnet peber.
Vend kyllingestykkerne deri så de får krydderblandingen overalt, ca. 2 min.
Hæld kyllingestykkerne i et ovnfast lågfad
og tilsæt løg, bouillon og krydderurter.
Stil lågfadet i den forvarmede ovn (200 grader) i ca. 50 minutter.
Vend kyllingestykkerne et par gange.
Tag krydderurterne op og og hak bladene fint og kom dem i igen.
Tilsæt citronsaft,
og lad det koge med de sidste 5 min.
Hvis sovsen er blevet for tynd, kan den koges lidt ind.

Tilbage til indholdsfortegnelse