Gullash (flæskekød)

Ingredienser:

  • 1/2 kg nakkekam
    eller småkød
  • 1 pk. cocktailpølser
  • 250 g champignoner
  • 4 spsk. mel
  • 2 spsk.
  • Smør
  • 3 løg
  • Salt, peber
  • Paprika
  • 2 dl suppevand
  • 1 dl fløde
  • 1 dl tomatpuré

Tips:

Kan også laver med okse/kalvekød)
men skal så simre i længere tid.

Tilbehør:

Kartoffelmos med kogte gulerødder i tern.
Løse ris eller flutes og salat.

Sådan gør du:

Løgene skæres i terninger og brunes i smørret.
Kødet skæres i aflange stykker, vendes i mel tilsættes
krydderier og brunes i en stegegryde.
Suppe, tomatpuré og fløde kommes i, og gryden står over svag varme
i ca. 25 min. til kødet er mørt,
De rensede champignoner tilsættes og retten småkoger i yderligere 10 min.
Retten smages evt. til med ekstra salt, peber og paprika.
Rist cocktailpølserne og kom dem i, og retten varmes igennem.

Tilbage til indholdsfortegnelse