Grønsagssuppe |
|
Ingredienser:
|
Tips:Du kan også blot koge kartofler og sellerii boullionen, uden først at svitse dem. Sellier kan skiftes ud med mange andre grønsager, f.eks. jordskokker, bønner o.s.v. |
Tilbehør:Grovflutes. |
|
Sådan gør du:Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.Hæld kartoflerne i og svits dem i ca. 1 min. Tilsæt sellerien og svits endnu 1/2 min. Tilsæt grønsagsbouillon og laurbærblade. Bring suppen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter. Fjern laurbærbladene og purér suppen i blender eller med stavblender. Hæld den tilbage i gryden. Rør kvark og mel sammen og tilsæt mælken lidt efter lidt. Kom kvarkblandingen i suppen under omrøring og tilsæt salt, peber og porrer. Bring atter suppen i kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til. Tilbage til indholdsfortegnelse |