Moussaka |
|
Ingredienser:
|
Tips:Bouillonen kan laves af en terning.Bedre er bouillon af vandet fra kogt kød eller grønsager. Det kan koges ned (reduceres). |
Tilbehør:Server salat og flutes til. |
|
Sådan gør du:Skær auberginerne i skiver, vend skiverne i mel tilsat salt.Steg dem gyldne på en pande i olie. Læg halvdelen af dem i et ildfast fad. Steg kødet, så det er pænt smuldret, og kom det derefter op i en gryde med 1/4 l bouillon. Bland de øvrige ingredienser i og lad retten snurre under svag varme i ca. 5 minutter. Hæld kødblandingen over aubergineskiverne. Læg resten af aubergineskiverne over. Lav en bechamelsauce (se under Div. opskrifter) med lidt ost i, og hæld det over i fadet med auberginerne. Drys lidt rasp over, og bag retten i ovnen ved ca. 170 grader i ca. 30 min. Tilbage til indholdsfortegnelse |