Millionbøf |
|
Ingredienser:
|
Tips:Kan også serveres medpasta (markeroni) eller ris. |
Tilbehør:Kogte kartofler eller kartoffelmos.Øvrige tilbehør kan være: Rødbeder, syltede agurker, syltede asier og agurkesalat. |
|
Sådan gør du:Pil løget og hak det groft.Smelt fedtstof, eller varm olien i en tykbundet gryde, brun løgene heri. Tilsæt det hakkede oksekød og vend det godt til det "gryner" og har taget farve. Tilsæt engelsk sovs og paprika. Steg det hele i få minutter. Kom bouillon, salt og peber (pas på med saltet, bouillon er også salt). Lad retten snurre ved svag varme og under låg i mindst 15 min. Ryst eller rør en jævning af mel og koldt vand, og rør det i kødblandingen, til det har en passende konsistens. Lad retten koge igennem ca. 5 min. Farv med kulør. Smag til med salt, peber og paprika. Tilbage til indholdsfortegnelse |