Lasagne med lammefars |
|
Ingredienser:Kødsauce:
Sauce:
|
|
Sådan gør du:Kom kødet på en meget varm pande og rist det i olie - ikke for hårdt.Pil og hak hvidløgsfeddene fint. Fjern rodenden på porreneog det yderste blad og skær den i tynde strimler på skrå. Rør hvidløg og porrer i kødet sammen med tomatpureen. Varm det igennem under omrøring i 2 min. Smag til med saft og peber. Varm mælken i en gryde sammen med laurbærbladene. Bag smør og mel sammen i en anden gryde. Fjern laurbærbladene og pisk den kogende mælk i. Smag saucen til med salt og peber, rør osten i. Smør et ovnfast fad. Kom et tyndt lag sauce i bunden. Herpå et lag lasagneplader, et lag sauce, et lag kød, gentag og slut med plader og saucen på toppen. Bag lasagnen i ovnen på næstnederste rille i ovnen ved 190 grader i ca. 50 min. Tilbage til indholdsfortegnelse |