Lammefrikadeller

Ingredienser:

  • 500 g hakket lammekød
  • 1 æg
  • 1/4 tsk. salt
  • 1/2 tsk. friskkværnet peber
  • 2 spsk. hakket bredbladet persille
  • 2 spsk. hakket krusemynte
  • 2 skiver franskbrød uden skorpe
  • 1/2 dl tør hvidvin
  • olie til stegning

Sådan gør du:

Brødet skæres i tern og opblødes i vinen.
Lammefarsen røres med salt.
Tilsæt æg, finthakket hvidløg, peber samt krydderurter
og brød/vinblandingen og rør godt.
Lad farsen trække koldt et par timer.
Dyp hænderne i lidt mel og form farsen til små runde frikadeller.
Steg frikadellerne i olie.
Serveres med græsk salat bestående af grøn salat, tomatskiver,
fine løgringe, sorte oliven og fetaost.
Dressing af olie/eddike, salt, peber og lidt finthakket krusemynteblade.

Tilbage til indholdsfortegnelse