Lammeculotte |
|
Ingredienser:
|
Tips:Bag kartoflerne i ca. 20 min.før kødet lægges i ovnen, og steg dem færdige, mens kødet hviler. Drys kødet med persille og citronskal. |
Tilbehør:4 - 6 mellemstore bagekartofler |
|
Sådan gør du:Rids fedtlaget på lammeculotterne, gnid dem salt og rosmarin.Brun dem på begge side i olie på panden. Læg dem i en bradepande på løgringe, og steg dem i 10 min. ved 220 grader. Hæld bouillonen ved og fortsæt stegningen i ca. 25 min. Si og skum skyen fra. Lad kødet hvile i tildækket med alufolie og viskestykke i 20-30 min., før det skæres i skiver. Halver kartoflerne på langs, prik 5-6 gange med en gaffel, smør med olie og drys med salt. Bag dem møre i ovn ved 200 grader i ca. 45 min. eller til de er møre. Prøv med en kødnål. Tilbage til indholdsfortegnelse |