Kylling m. flødepasta |
|
Ingredienser:
|
Tips:Der kan anvendes grøn eller hvid båndpasta.Det er bedst at bruge et stykke bacon frem for skivet. Det kan også tilsættes lidt flødeost. Frisksamlede rørhatte smager også godt i retten. Det er bedre at hakke hvidløgene end at presse dem. |
Tilbehør:Der kan serveres godt hvidt brød til. |
|
Sådan gør du:Rens kyllingefileterne og skær dem i 2-3 mm. tykke strimler.Skær bacon i tynde strimler, og steg det i olie på en pande med høj kant. Skræl hvidløgene og hak dem fint. Tilsæt karry, hvidløg og kyllingestrimlerne og lad det stege i 5 min. Kyllingekødet må ikke blive brunt. Dæmp varmen. Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Rens svampene og del dem. Tilsæt forårsløg, svampe og majs/ærter, og lad det snurre i 5 min. Lav lidt bearnaisesauce, eller rør 2 spsk. pulver op i fløden. Hæld det i panden, og tilsæt lidt vsnd eller hvidvin. Lad det hele snurre, mens pastaen koger. Pas på, at saucen ikke bliver for tyk (mere vand). Hæld pastaen i en skål, og hæld indholdet fra panden over. Tilbage til indholdsfortegnelse |