Kylling m. flødepasta

Ingredienser:

  • 1 pakke frisk båndpasta
  • 2-3 kyllingefileter
  • 2 dl. fløde
  • 3 forårsløg
  • 200 g. bacon
  • Fine ærter eller majs
  • 200 g. kantereller / champignon
  • Bearnaisesauce
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 tsk. karry
  • Salt og peber

Tips:

Der kan anvendes grøn eller hvid båndpasta.
Det er bedst at bruge et stykke bacon
frem for skivet.
Det kan også tilsættes lidt flødeost.
Frisksamlede rørhatte smager også godt i retten.
Det er bedre at hakke hvidløgene end at presse dem.

Tilbehør:

Der kan serveres godt hvidt brød til.

Sådan gør du:

Rens kyllingefileterne og skær dem i 2-3 mm. tykke strimler.
Skær bacon i tynde strimler, og steg det i olie på en pande med høj kant.
Skræl hvidløgene og hak dem fint.
Tilsæt karry, hvidløg og kyllingestrimlerne og lad det stege i 5 min.
Kyllingekødet må ikke blive brunt.
Dæmp varmen.
Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver.
Rens svampene og del dem.
Tilsæt forårsløg, svampe og majs/ærter, og lad det snurre i 5 min.
Lav lidt bearnaisesauce, eller rør 2 spsk. pulver op i fløden.
Hæld det i panden, og tilsæt lidt vsnd eller hvidvin.
Lad det hele snurre, mens pastaen koger.
Pas på, at saucen ikke bliver for tyk (mere vand).
Hæld pastaen i en skål, og hæld indholdet fra panden over.

Tilbage til indholdsfortegnelse