Kyllingegryde m. gulerødder |
|
Ingredienser:
|
Tips:Kan drysses med persille før servering. |
Tilbehør:Ris, kartofler eller godt lyst brød. |
|
Sådan gør du:Del kyllingelårene ved leddet med en skarp kniv.Pil hvidløgene og hak dem fint. Pres 1 citron, og bland saften med 2 tsk. olie og det hakkede hvidløg. Krydr med salt, peber og paprika. Pensl kyllingestykkerne dermed. Skær den anden citron i tynde skiver. Skræl gulerødderne og del dem i stave. Hæld resten af olien i en stor pande, og steg kyllingestykkerne, til de er pænt brune. Læg gulerødder, citronskiver og de skiveskårne løg i et ildfast fad. Læg kyllingestykkerne ovenpå, og hæld kyllingeboillon på. Stil det i ovnen i 20 min. ved 220 grader. Sauce:Hæld saften over i en kasserolle, og tilsæt det kolde smør.Lad den småkoge i 5-10 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Tilbage til indholdsfortegnelse |