Kylling, grydestegt |
|
Ingredienser:
|
Tips:Sovsen kan evt. tilsætteslidt kaffefløde 9%. |
Tilbehør:Kogte kartofler og rodfrugter. |
|
Sådan gør du:Kyllingen skal tøs op og renses for indmadrester indvendig.Skær gumpen og vingespidserne af. Drysses indvendig med salt og peber. Fyld det vaskede persille i kyllingen og luk den med kødnåle eller sy den med madtråd. Brun den i en stegegryde over det hele, så den er pænt brun. Skru ned for varmen og hæld kogende vand på, til den erhalvt dækket. Lad kyllingen simrer i 1 - 1 1/2 time eller til lårerne kan løsnes uden besvær. Tag kyllingen op, og fjern skindet. Parter kyllingen i passende pæne stykker. Sauce:Rist de småtskårne champignoner i smør på en pande.Hæld suppen fra kyllingen i en kasserolle og varm det op til kogepunktet. Jævn med meljævning, og hæld de ristede champignoner i. Farv saucen med kulør, så den er lysebrun. Tilbage til indholdsfortegnelse |