Koteletter i fad

Ingredienser:

  • 6-8 tynde svinekoteletter
  • 8-10 skiver bacon
  • Mel
  • Salt, peber
  • 50 g smør/margarine
  • 250 g champignoner
  • 4 tomater
  • 2 1/2 dl fløde

Tips:

Sovsen kan smages til med karry,
giver en god smag.

Tilbehør:

Serveres med løse ris eller kartoffelmos.

Sådan gør du:

Koteletterne vendes i mel tilsat salt og peber, brunes i smør på panden.
Lægges lagdelt i et smurt ovnfast fad.
Champignoner og tomatskiver ristes på panden,
og fordeles over koteletterne.
Panden koges af med lidt vand og fløden tilsættes.
Sovsen smages til med salt og peber og tilsættes en anelse kulør,
og hældes over koteletterne.
Fadet dækkes med stanniol, og retten sættes i en 175 grader varm ovn.
Efter 20-30 minutter fjernes stanniolen, og baconskiverne lægges over.
Retten steger færdig ca. 10-15 minutter.

Tilbage til indholdsfortegnelse