Irsk stuvning |
|
Ingredienser:
|
Tips:Kommen kan undlades.Kogetiden på kål og gulerødder er afhængig af, hvor møre de skal være. Kartoflerne må gerne koges ud, det tykner suppen. Serveres i dybe tallerkner med ske og gaffel. |
TilbehørGodt lyst, groft brød. |
|
Sådan gør du:Fjern hinder og sener fra kødet.Kog kødet i ca. 2 timer i vand med lidt salt og laurbærbladene. Tag kødet op når det er mørt, og lad det køle af. Lad kogevandet køle af i en skål, og skum evt. fedtet af. Snit hvidkålet i 1 cm brede strimler. Pil løgene, og skær dem i både. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern eller stykker. Lad kartofler og løgbåde koge i 1/2 time, i lidt af kogevandet, så de koger lidt ud. Læg kål, gulerødder og kartofler i gryden sammen med kommen og kog det i 1/2 time. Skær kødet i tern 2*2 cm og kom dem i gryden, og varm det igennem. Tilbage til indholdsfortegnelse |