Hane i vin (Coq au vin) |
|
Ingredienser:
|
|
Tilbehør:Server kartofler ellerris og godt brød til. |
|
Sådan gør du:Rens hanen for blod og urenheder.Parter den i 8 stykker. Svits kødstykkerne gyldne i margarine/olie på en pande. Svits et par stykker af gangen og læg dem over i en stor stegegryde efterhånden som de er brunede på alle sider. Skær baconskiverne i strimler og rist dem på panden. Tilsæt hvidløg, salt, peber, baconstrimler, paprika, timian, porreringe og tomatpuré. Hæld bouillon og vin over kødet. Lad gryden simre under låg i ca. 3/4 time, eller til kødet er fuldstændig mørt. Vask porren og skær den i tynde skiver, og hæld dem i gryden sammen med perleløgene. Lad retten småkoge i ca. 15 minutter. Tilbage til indholdsfortegnelse |