Fyldte peberfrugter

Ingredienser:

  • 4 store peberfrugter, røde eller grønne
  • 3 spsk. rasp
  • 1 1/2 dl mælk
  • 2 løg
  • 300 g hakket kød (lam/kalv eller en blanding)
  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk. salt
  • 1 knsp. peber
  • Smør eller margarine til formen
  • Evt. tomatjuice eller grøntsagsbouillon

Tips:

Hvis peberfrugterne er små,
kan der beregnes 2 til hver.
I stedet for sauce,
kan der bruges soyasauce.

Tilbehør:

Ris eller råstegte kartofler

Sådan gør du:

Skyl peberfrugterne, skær toppen af (gem den som låg)
og rens frugterne for kerner.
Lad raspen ligge i mælken ca. 10 min.
Skræl og hak løget.
Bland kødet, løget og æggeblommen ned i den opblødte rasp
og rør til alt er godt blandet.
Tilsæt salt og peber og laf farsen hvile.
Fyld peberfrugterne med farsen og læg låget på igen.
Sæt dem i et smurt ovnfast fad og steg dem i ovnen 30-40 min.
ved 175 grader.
Dryp dem med den væde, der dannes,
spæd evt. med lidt tomatjuice eller grøntsagsbouillon.
Saften kan evt. jævnes med lidt fløde og bruges som sovs.

Tilbage til indholdsfortegnelse