Forloren hare

Ingredienser:

  • 250 g oksefars
  • 250 g flæskefars
  • eller 500 g kalv/flæsk
  • 2 spsk. rasp
  • 1 spsk. hvedemel
  • 2 æg
  • 1-2 tsk. salt
  • 2 1/2 dl mælk
  • 100 g røget spæk/bacon

Tips:

"Haren" kan også dækkes med bacon.
I stedte for røget spæk.

Tilbehør:

Kogte kartofler og evt. grøntsager.

Sådan gør du:

Farsen blandes og røres med mel, rasp, æg og mælk til
en nogenlunde fast konsistens,
sådan at man kan forme den til "hare" på en smurt bradepande
eller et ovnfast fad.
"Haren" spækkes derefter med røget spæk.
Brunes i ovn, og efter bruning kommes halvt mælk og vand ved,
jeg kommer også lidt kulør på og drypper haren af og til.
Steges ca. 1 time ved 200 grader.
Saucen laves af skyen der jævnes med meljævning
og smages til med ribssaft eller gele.

Tilbage til indholdsfortegnelse