fiskefrikadeller

Ingredienser:

  • 400 g hakket fisk
  • 1 ds. torskerogn
    (hakkes med en gaffel)
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 lille løg, revet eller finhakket
  • Peber
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk. hvedemel
  • 2 æggehvider, stiftpiskede
  • 2 æggeblommer
  • Margarine til stegning

Tips:

Den hakkede fisk kan købes på frost.

Tilbehør:

Kartofler og kaperssauce.
Eller remouladesauce
af remoulade rørt med A38

Sådan gør du:

Fiskekød, torskerogn, løg, hvedemel, æggeblommer og krydderier røres sammen.
Mælken røres i.
De stiftpiskede æggehvider vendes i.
Stilles i køleskabet i 1 time.
Fedtstoffet brunes let i en pande.
Farsen sættes på med en ske.
Frikadellerne steges ved svag varme 3-4 min. på hver side.

Tilbage til indholdsfortegnelse