Boller i karry |
|
Ingredienser:Fars:
Sauce:
|
Tips:Rosinerne kommes i risen 5 min. før servering. |
Tilbehør:Løse ris med rosiner |
|
Sådan gør du:Boller:Bland kødet med løg, hvidløg (kan udelades), æg, mel og raspog håndrør det. Tilfør vand/mælk til farsen er formbar (som til frikadeller). Rør farsen over et par gange, da mel og rasp suger væde. Form bollerne med en spiseske, der dyppes i kogende vand tilsat lidt salt og læg bollerne i det kogende vand. Småkoges i ca. 5 min. og stilles til side. Sauce:Sæt en gryde på komfuret og varm den op under svag varme.Smelt margarinen (må ikke blive brun) og tilsæt mel og karry. Pisk med et piskeris og tilfør lidt mælk/vand (fra bollerne). Der skal piskes til massen er helt blank før der tilsættes mere væske. Smag til med salt og karry. Tilbage til indholdsfortegnelse |