Tunfiskmousse

Ingredienser:

  • 1 dåse tun i olie
  • 1 løg
  • Saft fra 1/2 citron
  • 1 bæger 18 pct. cremefraiche
  • 2 blade husblas
  • 1 dl. piskefløde
  • 1 glas rød kaviar
  • Salt, peber

Tips:

Forretten kan nemt tilberedes
dagen i forvejen.

Tilbehør:

Server retten, pyntet med kaviar,
citronbåde og dild.
Flutes.

Sådan gør du:

Tunen findeles og blandes med det hakkede løg, citronsaft og cremefraiche.
Mos det godt sammen med en gaffel.
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min.
Opløses den aftrykkede husblas i lidt kogende vand.
Pisk det godt igennem, så der ikke er klumper.
Rør lidt af tunblandingen i, derefter røres resten i.
Pisk fløden til flødeskum.
Massen skal være ret stiv, før man vender flødeskummet i.
Smag til med salt og peber.
Vend 2/3 af kaviaren i, gem resten til pynt.
Fyld massen i en smurt form og stil den koldt i nogle timer.

Tilbage til indholdsfortegnelse