Tiramisu - Italiensk ostekage |
|
Ingredienser:
|
Tips:Hvis du laver den til en fødselsdag e.lign.,kan du klippe et hjerte i et ark papir, lægge det over kagen og drysse revet chokolade i udskæringen. Du kan også lave tiramisu'erne chokoladeskåle. Smelt mørk chokolade i vandbad og rør 1 spsk. olie i. Dyp en lille oppustet ballon i chokoladen 1-2 gange så den er dækket til knap halvdelen. Køl helt af og spræng balonerne. |
Sådan gør du:Del æggene i blommer og hvide.Pisk æggeblommer og sukker hvidt og rør mascaponen i. Pisk æggehviderne stive og rør dem i massen. Hæld kaffe og portvin sammen. Dyp kiksene i kaffeblandingen og læg dem i bunden af en serveringsskål. Hæld halvdelen af mascaponeblandingen over, og derefter igen kiks. Hæld resten af mascaponen over. Dæk skålen med folie og stil den i køleskabet i min. 5 timer. Før serveringen drysses med kakaopulver. Tilbage til indholdsfortegnelse |