Jordbærdessert |
|
Ingredienser:
|
Tips:Kan holde sig i fryseren ca. 1 måned.Prøv også med hindbær, fersken eller kiwi. |
Tilbehør:Pynt med skivede bær og mynte. |
|
Sådan gør du:Mos jordbærrene med en gaffel i en skål eller blend dem nogle sekunder.Tag halvdelen af mosen fra og smag resten til med flormelis eller honning. Sæt den sødede mos tildækket i køleskabet til serveringen. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret 1 spsk. ad gangen. Pisk til marengsen er sej og blank. Tilsæt den usødede mos og pisk langsomt til alt er blandet. Hæld massen op i en fryseform og luk den godt til. Frys jordbærmarengsen mindst 1 time eller til massen er fast. Ved serveringen fordeles den sødede jordbærmos i 4 portionsskåle. Fordel den frosne, knuste marengs over. Tilbage til indholdsfortegnelse |