Islagkage

Ingredienser:

Bund:

  • 3 æggehvider
  • 150 g sukker
  • 150 g mandler/nødder

Is:

  • 4 æggeblommer (past.)
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 l piskefløde
  • 1 1/2 daimstænger ca. 80 g i alt

Tips:

Kan laves 1 md. før brug.

Tilbehør:

Serveres med frugt ovenpå (jordbær/abrikoser/fersken).

Sådan gør du:

Bund:

Pisk æggehviderne meget stive og kom sukkeret i lidt efter lidt.
Til sidst blandes de hakkede mandler/nødder i.
Hældes i en springform, med bagepapir i bunden, og bages ca. 45 min. ved 165 grader.

Is:

Æggeblommer og sukker piskes sammen.
Pisk fløden og bland den i.
Daimstængerne hakkes og blandes i.
Hældes over den afkølede bund og stilles i fryseren, efter at bagepapiret er fjernet.

Tilbage til indholdsfortegnelse