Filoruller m. roquefort og æble |
|
Ingredienser:
Tilbehør:
|
Tips:Filodej købes som frostvare.Tø filodejen op i køleskabet. Dæk filopladerne til med et fugtigt viskestykke, så de ikke tørrer ud. Røde æbler giver en flot farve. En lille fin efterret. Kan pyntes med mynte. |
Tilbehør:Filorullerne serveres på en klat youghurt.Pyntes med et par mynteblade og drysses med flormelis. |
|
Sådan gør du:Mos osten med en gaffel.Riv æblerne og bland dem med osten. Del filopladerne i kvarter, og smør dem med smeltet smør. Fordel blandingen af ost og revet æble på pladerne, og rul dem til rør eller kræmmerhuse. Smør dem med smør og bag dem i en 180 grader varm ovn i ca. 10 min. Bland youghurt og sukker og lad det trække i 10 min. Tilbage til indholdsfortegnelse |