Filoruller m. roquefort og æble

Ingredienser:

  • 2-3 plader filodej
  • 2 æbler
  • 250 g roquefortost
  • 50 g smør

Tilbehør:

  • 100 g youghurt
  • 2-3 spsk. sukker
  • Mynteblade
  • Flormelis

Tips:

Filodej købes som frostvare.
Tø filodejen op i køleskabet.
Dæk filopladerne til med et fugtigt viskestykke,
så de ikke tørrer ud.
Røde æbler giver en flot farve.
En lille fin efterret.
Kan pyntes med mynte.

Tilbehør:

Filorullerne serveres på en klat youghurt.
Pyntes med et par mynteblade og drysses med flormelis.

Sådan gør du:

Mos osten med en gaffel.
Riv æblerne og bland dem med osten.
Del filopladerne i kvarter, og smør dem med smeltet smør.
Fordel blandingen af ost og revet æble på pladerne, og rul dem til rør eller kræmmerhuse.
Smør dem med smør og bag dem i en 180 grader varm ovn i ca. 10 min.
Bland youghurt og sukker og lad det trække i 10 min.

Tilbage til indholdsfortegnelse