Blinser til isdessert

Ingredienser:

  • 75 g hvedemel
  • 180 ml A38 eller kærnemælk
  • 1 æble
  • 2 æg
  • 2 spsk. sukker
  • Smør til stegning
  • Flourmelis

Tips:

Der bliver ca. 15-18 stk.

Tilbehør:

Iskugler

Sådan gør du:

Riv det skrællede æble, og rør det sammen med mel, A38 og 1 spsk. sukker.
Del æggene, så du har hviden for sig.
Rør æggeblommerne i.
Pisk æggehviderne tilsat 1 spsk. sukker, meget stive.
Rør de piskede hvider i dejen.
Varm en stegepande eller grillpande op og kom lidt smør på.
Læg dejen på med en spiseske, og steg dem ved mellemvarme
ca. 2 min. på hver side, eller til de er lysebrune.
Læg dem på en rist og drys med flourmelis.

Tilbage til indholdsfortegnelse