Waldorfsalat

Ingredienser:

  • Mayonnaise
  • 1/4 l. piskefløde
  • Vindruer uden sten
  • 20 valdnøddekerner
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 æble
  • lidt citronsaft
  • salt

Tips:

Mayonnaisen kan erstattes med creme fraise 18%.
Lad mængderne afhænge af, hvor fed,
og til hvor mange salaten skal laves til.

Tilbehør:

Dyrekølle eller -ryg.

Sådan gør du:

Vask vindruerne (blå eller grønne), og del dem i 2.
Vask bladselleristænglerne og skær dem i 1/2 cm. skiver, gerne tyndere.
Skræl æblet og skær det i små tern.
Pisk fløden til en stiv skum.
Bland fløde og mayonnaise sammen.
Smag til med citronsaft.
Bland vindruer, bladselleri og delte valdnøddekerner i mayonnaisen.
Smag til med salt.

Tilbage til indholdsfortegnelse