Savoykål ruller

Ingredienser:

  • Blade fra savoykål
  • Kartofler
  • Rodfrugter, lyse
  • Flødeost
  • Løg

Tips:

Der kan bruges alle rodfrugter.
Jordskokker er også gode.

Tilbehør:

Godt til fisk.

Sådan gør du:

Fjern forsigtigt det antal blade fra savoykålet, som du skal bruge.
Skær bladene fri ved stokken, så er de lettere at få af.
Damp dem i lidt kogende vand i 5 min.
Lav en god kartoffelmos af kartofler,løg og pastinak/persillerod.
rør evt. lidt flødeost i.
Lad bladene køle lidt af.
Læg en stor skefuld mos på et savoykålsblad og pak det sammen,
rul stænglen over mosen
til en rulle med lukkede sider.
Læg dem i et ovnfast fad med samlingen nedad,
og læg et par klatter smør ved.
Sæt fadet med rullerne i ovnen ved 200 grader i 10 - 15 min.
Tænd evt. for grillen for at give rullerne lidt kulør.

Tilbage til indholdsfortegnelse