Krydderfedt med æbler |
|
Ingredienser:
|
TipsHæld fedtet i en varmefast skålog rør af og til, så der ikke dannes bundfald. Der kan med fordel blandes andefedt i. Opbevares i køleskabet. Behold sværden på spækket og skær det ud i stykker på 3 - 4 cm. bredde. Derefter skæres strimler ned mod sværden på tværs og langs. Læg derefter stykkerne på siden og skær strimlerne i tern. Når fedtet er stift kan der blandes ristede løg i. |
Tilbehør:Godt rugbrød og groft salt. |
|
Sådan gør du:Skær flommen/spækket i små tern, se Tips.Smelt flommen i en tykbundet gryde ved middelvarme. Terningerne må ikke blive brune. Skær løget i små stykker og hæld dem i gryden. Lad løgene blive næsten gyldne. Skær æblerne i små tern, og lad dem simre med i ca. 5-10 min. Tilbage til indholdsfortegnelse |