Fyldte pandekager med oksefars

Ingredienser:

Dej:

  • 250 g mel
  • 2 æg
  • 4-5 dl. mælk
  • 1/2 tsk. salt
  • smør/margarine til stegning
Det hele piskes sammen og bages til tynde pandekager.

Fyld:

  • 250 g oksefars
  • 1 stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. friskost
  • 1/2 tsk. frisk, hakket ingefær
  • 50 g revet ost
  • Sojasauce
  • Olie til stegning
  • Salt/peber

Tips:

De færdige pandekageruller kan fryses og gratineres med ost lige før de skal i ovnen.

Tilbehør:

Frisk salat.

Sådan gør du:

Pandekagerne bages meget tynde på een lille pande.
Steg oksefarsen i olien på en varm pande så den er godt smuldret.
Tilsæt det grofthakkede løg og hvidløg, og steg til løget er klaret.
Tilsæt friskost, ingefær og 2 tsk. sojasauce, og varm det igennem.
Læg lidt af farsblandingen på pandekagerne og rul dem om fyldet.
Læg dem tæt sammen i et ildfast fad.
Drys med ost og gratiner i ovnen 10-15 min. ved 225 grader.

Tilbage til indholdsfortegnelse