Petit Fours

Ingredienser:

  • 500 g marcipan
  • 3-4 æggehvider
  • 3-4 spsk. flourmelis
  • 3 spsk. kokusmel
Pynt:
  • ca. 30 smuttede mandler

Tips:

Kagerne bliver bedre, hvis de lægges i
fryseren et par dage.
De afkølede toppe kan dyppes i smeltet
chokolade, så kun bunden er dækket.
Massen kan også sprøjtes ned i små
aluminiumsforme, der er smurte.
Kan købes i flere farver.

Sådan gør du:

Ælt marcipan, flourmelis, kokusmel og æggehvider sammen
med en håndmikser.
Massen skal være helt glat.
Hæld massen i en sprøjtepose og tryk den ud i små toppe
på en bageplade med bagepapir.
Stik de hele mandler med i toppene.
Kagerne bages ved 175 g. i 10 - 15 min, til de er lysebrune.
Pladen skal være i den øverste halvdel af ovnen,
da kagerne let kan blive mørke i bunden.
Køles af på en rist.

Tilbage til indholdsfortegnelse