Kringle |
|
Ingredienser:Dej:
Fyld:
|
Tips:Makronerne kan udskiftes med æblekagerasp. |
Sådan gør du:Dej:Gægren røres ud i lunkent vand.Smøret smeltes og køles af. Resten af ingredienserne røres i gærvandet, og smøret røres deri. Gem lidt æg til pensling. Dejen æltes, til den er glat og lind. Stilles til hævnig til den har dobbelt størrelse. Rul dejen ud til en 1 cm. tyk og 20 cm. bred plade . Fyld:Pisk smør og sukker hvidt.Rør resten af ingredienserne i. Læg fyldet midt på dejladen og fordel et. Fold den ene langside af dejpladen ind til midt på fyldet. Fold den anden langside over den første, og pensl samlingen med æg. Efterhæves i 20 min. Kringlen pensles med æg og drysses med tesukker og evtl. mandelflager. Bages i 25 min. ved 225 grader. Tilbage til indholdsfortegnelse |