Korenderkager (Gaffelkager)

Ingredienser:

  • 250 g. mel
  • 250 g. sukker
  • 250 g. margarine
  • 1 æg
  • 125 g. kokusmel (fint)
  • 35 g. korender
  • 1/2 tsk. hjortetaksalt

Tips:

Der bliver ca. 95 kager af portionen.

Ophav:

Moster Frida på Mors

Sådan gør du:

Bland mel, sukker, korender og hjortetaksalt sammen.
Rør ægget i.
Smelt margarinen, køl den lidt af, og rør den i blandingen.
Rør kokusmelet i.
Rul dejen ud til små kugler på størrelse med en hasselnød.
Læd dem på en bageplade med bagepapir.
Tryk kuglerne flade med en gaffel, der dyppes i varmt vand.
Gaflen trykkes ned til ca. 1 mm over bagepapiret.
Bages ved 200 grader i ca. 10 min. på midterste/nederste rille.

Tilbage til indholdsfortegnelse