Kanelsnegle

Ingredienser:

  • 50 g gær
  • Ca. 500 g hvedemel
  • 1/4 l mælk
  • 100 g smør/margarine
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 spsk. sukker
  • 1 æg

Fyld:

  • 50 g smør
  • 4 spsk. sukker
  • 4 tsk. kanel

Tips:

Rul dejen ud på bagepapir,
så er den lettere at vende.

Sådan gør du:

Gæren opløses i den lunkne mælk (37 grader).
De andre ingredienser blandes i og dejen æltes helt glat.
Stilles til hævning i 30 min., dækket af et fugtigt klæde.
Rør fyldet sammen.
Dejen slås ned og rulles ud, og fyldet lægges på.
Derefter rulles dejen til en stor pølse, der skæres i skiver på 1/2 cm.
Sneglene efterkæver i 20 min.
Sneglene bages ved 190 grader i ca. 15 min. til de er pænt brune.

Tilbage til indholdsfortegnelse