Fedtebrød

Ingredienser:

  • 350 g mel
  • 250 g margarine
  • 130 g kokusmel
  • 130 g sukker
  • 1/2 tsk. hjortetaksalt
  • Flormelis til glasur

Tips:

Brug 2 stykker bagepapir, så er det lettere
at vende de udrullede plader.

Sådan gør du:

Mel, sukker, kokusmel og hjortetaksalt blandes og margarinen smuldres deri.
Røres med maskine og håndæltes, til dejen er helt glat.
Dejen deles i 4 stykker og rulles tyndt ud (3-4 mm) på bagepapir.
Pladerne skæres til i kanterne og skæres op i ca. 3 cm strimler,
der med en lang kniv flyttes lidt fra hinanden.
Bages i ca. 8-10 min. ved 180 grader, til de er lysebrune.
Skæres straks ud i romber og smøres med glasur på midten.

Tilbage til indholdsfortegnelse