Citronkage (saftig) |
|
Ingredienser:
|
Tips:Kagen bliver ekstra festlig,hvis du glaserer den, med ca. 2 dl flormelis og 1-2 spsk. citronsaft. |
Sådan gør du:Rør fedtstof og sukker luftigt (hvidt).Rør reven skal af appelsin og citron i sammen med vanillesukker. Tilsæt æggene ét ad gangen. Rør godt for hvert æg. Bland hvedemel og bagepulver. Rør det i dejen skiftevis med saften. Smør en 1 1/2 liters bageform eller springform og drys den med rasp. Hæld dejen op i formen og bag kagen i den nederste del af ovnen ved 175 g, 40-50 min. eller til kagen er gennembagt. Prøv med en kødnål, der må ikke hænge dej på nålen. Lad den køle af 10-15 minutter i formen inden den vendes ud på en rist. Sigt flormelis over, når den er helt kold. Tilbage til indholdsfortegnelse |