Chokoladekage |
|
Ingredienser:
Chokoladecreme:
|
Tips:Der bliver ca. 15 stykkerStik en kødnål eller strikkepind af metal i kagen for at se, om den er færdig. Hvis der hænger dej fast på nålen, er kagen ikke færdig |
Sådan gør du:Rør sukker og margarine lyst og luftigt.Tilsæt æggeblomme og sirup. Rør det ensartet glat. Bland mel, kakao, bagepulver og salt. Sigt blandingen i æggemassen, og bland det i skiftevis med mælken. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen. Fordel dejen i to smurte og melede springforme, og bag 30-35 min. ved 175 grader, eller til kagerne er gennembagte. Rør chokoladecremen sammen. Læg den ene kage som bund på et kagefad. Smør 1/3 af chokoladecremen på, og læg den anden kage over. Smør resten af cremen over kagen, så den bliver helt dækket. Tilbage til indholdsfortegnelse |